Tullivirkamiesliiton omat jäsenedut

P1110194-001

Ruka-Ihtingin lomaosakkeet

Liiton lomaosakkeet sijaitsevat kolmen osakkeen rivitalossa Ihtinki-järven rannalla, n. 6 km päässä Rukan rinteiltä ja 18 km päässä Kuusamon keskustasta.  Lomailijoiden käytössä on huoneistot 1 ja 2 (molempien pinta-ala n. 60 m²). Alakerrassa on pieni keittiö, makuuhuone  ja sauna, yläkerroksessa, makuuhuone,  oleskeluaula sekä vaatehuone, wc ja parveke.  Huoneistoissa on takka ja sauna. Makuutilat kuudelle hengelle. Kumpaakin huoneistoa kohti on yksi autopaikka.  Kesäaikaan käytössä on yhteinen vene. (Kuva Hannu S Heinonen)

Lomaosake 1 on allergiahuoneisto, johon lemmikkieläinten tuonti on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on kielletty molemmissa huoneistoissa.

Lomaosakkeet ovat täysin varusteltuja, mutta jokaisen on vietävä mukanaan omat liinavaatteet (lakanat, tyynynpäälliset ja pyyhkeet).

Varausviikko alkaa lauantaina klo 15.00 ja päättyy lauantaina klo 12.00. Jokainen on velvollinen tekemään siivouksen ennen lähtöään. Jos huoneisto joudutaan siivouttamaan, siivouksesta aiheutuneet kustannukset peritään huoneiston käyttäjältä.

Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat@gmail.com

 

 

P1110202-001Ylläksen lomaosake

Liiton jäsenten käytettävissä lomailutarkoituksiin on korkeatasoinen kuuden hengen Napakymppi-hirsimökki Ylläksellä, Kuertunturin kupeessa. Äkäslompolon laskettelurinteille on matkaa 6 km, mutta loistaville laduille pääset myös suoraan mökin pihasta. (Kuva Hannu S Heinonen)

Mökissä on olohuone (jossa on takka), makuuhuone, tilava makuuparvi, keittiö ja sauna. Keittiö on täysin koneistettu. Muita varusteita ovat mm. vaatteiden kuivatuskaappi ja auton lämpöpistoke. Kaupat, posti, pankkiautomaatti, huoltoasema, ravintolat jne. sijaitsevat 1-2 km:n päässä mökistä.

Sesonkiviikot Ylläksellä julistetaan haettavaksi kaksi kertaa vuodessa, ja mikäli samalle viikolle on useampia hakijoita, viikot arvotaan. Etusijalla kuitenkin ovat aina ensikertalaiset.  Muita kuin sesonkiviikkoja voi hakea milloin tahansa.
Tupakointi ja lemmikkieläinten vienti lomaosakkeeseen on kielletty.

Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat@gmail.com

 

 

Helsingin huoneisto

Helsingin Iso-Roobertinkadun huoneistoa voit vuokrata lomaillessasi pääkaupunkiseudulla.  Huoneisto on ensisijaisesti liiton ja sen jäsenyhdistysten hallitusten käytössä, eikä niiltä peritä käyttökorvauksia. Myös tullin veteraanit voivat kokoontua huoneistossa veloituksetta. Huoneistoa vuokrataan vain poikkeuksellisesti ulkopuolisille ja silloinkin pääsääntöisesti vain päiväsaikaan.

Lomalaisten tulee tuoda mukanaan omat pyyhkeet ja lakanat. Lisäksi huoneiston vuokraajan tulee huolehtia kevyestä siivouksesta lähtiessään huoneistosta eli huoneisto on jätettävä siihen kuntoon, että seuraava varaaja voi tulla sinne ongelmitta. Huoneisto siivotaan perusteellisemmin tarpeen mukaan.
Huoneisto sijaitsee kerrostalossa, jonka järjestyssääntöjä on asukkaiden viihtyvyyden vuoksi ehdottomasti noudatettava. Ryhmätilaisuudet tulee päättyä viimeistään klo 20.00 siten, että myös siivous on sitä ennen tehty. Tupakointi ja lemmikkieläinten vienti huoneistoon on kielletty.

Pitkäaikaisia varauksia huoneistoon ei voida ottaa, vaan lähinnä kysymykseen tulevat enintään muutaman päivän varaukset. Lisäksi varaukset tulee tehdä riittävän ajoissa, viimeistään 2 viikkoa ennen ajateltua käyttöä.
Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat@gmail.com

Tallinnan huoneisto

Tallinnan keskustassa sijaitseva huoneisto on jäsenten vuokrattavissa. Huoneiston osoite on Roosikrantsi 9, huoneisto nro 28. Kävelymatkan päässä on kaikki palvelut, kuten Viru-keskus, jossa on ruokakauppoja, pikkuputiikkeja, ravintoloita jne.
Huoneistossa on oh avokeittiöllä, 2 mh (makuusijat 7 henkilölle) ja sauna. Keittiö on hyvin varusteltu. Huoneistolla on autopaikka talon lukitussa kellarissa. HUOM! Jos satut samaan sakot tai pysäköintivirhemaksun, tulee se maksaa Virossa, sillä muutoin se tulee perittäväksi Suomeen!

Huoneisto on vuokraajan tulee ilmoittaa lähtö- ja tuloaika. Vuokraajat hoitavat  siivouksen lähtiessään eli paikat jätetään asialliseen kuntoon seuraavaa vuokraajaa varten. Vuokraajat saavat vielä erillisen ohjeen, jossa on maininta turvajärjestelmästä, avaimista jne.

Tupakointi ja lemmikkieläinten vieminen huoneistoon on kielletty.

Varaukset ja tiedustelut tvml.lomapaikat@gmail.com tai gsm 050 548 4078 arki-iltaisin klo 17-20.

Liiton vakuutukset

Tullivirkamiesliitto on hankkinut jäsenilleen Vahinkovakuutusyhtiö Ifistä ammatillisen vastuu- ja IF nettibannerioikeusturvavakuutuksen, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksetn sekä järjetövakuutuksen järjestötehtävissä. Katso lisää www.if.fi/tvml tai jäsenyys-kohdan alta.

Liiton lomatuki

Jäsenet voivat hakea liiton lomatukea, jota myönnetään kotimaassa vietettävän loman matka- ja majoituskustannuksiin. Tukea myönnettäessä otetaan huomioon mm. lomalle osallistuvien lukumäärä, taloudelliset, sosiaaliset yms. perusteet. Lomatukea ei myönnetä perättäisinä vuosina. Lomatukea haetaan kerran vuodessa marraskuun loppuun mennessä. Hakumenettelyistä ja -ajoista ilmoitetaan liiton tiedotteessa ja/tai Tuhti-lehdessä (luettavissa sähköisenä Tullin Intrassa). Lomatukivastaavana toimii Ulla Vehviläinen ulla.vehvilainen@tulli.fi gsm 040 332 8428.

Poppiusrahasto

Liiton opintorahastosta jäsenet voivat hakea apurahaa kotimaassa tai ulkomailla tapahtuvia kieliopintoja, ammattiin liittyviä opintoja ja opintomatkoja varten. Apurahat julistetaan haettavaksi kaksi kertaa vuodessa liiton tiedotteessa, joka julkaistaan myös nettisivuilla.

Elokuvaliput

Liitto välittää Finnkinon elokuvalippuja jäsenyhdistyksilleen edulliseen hintaan. Jäsenyhdistykset voivat postitus- yms. kulujensa kattamiseksi myydä lippuja jäsenilleen sopivaksi katsomallaan hinnalla. Liput käyvät kaikkiin Finnkinon elokuvateattereihin (myös erikoishintaisiin ja ensi-iltanäytöksiin). Ota yhteys oman yhdistyksesi toimihenkilöihin.

Työttömyyskassa

Liiton jäsenet kuuluvat Työttömyyskassa JATTKiin. Jäsenyys takaa taloudellisen perusturvan työttömyyden aikana. Ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa saa työttömäksi joutuessaan, jos on ollut työssä ja Tullivirkamiesliiton jäsenenä vähintään kymmenen kuukautta. Työttömyyskassa-asiamiehenä toimii Esa Annala esa.annala@elisanet.fi

Pankkisopimukset

Danske Bankin ja Nordea Järjestöpankin ja liiton solmiman yhteistoimintasopimuksen perusteella jäsenet voivat neuvotella konttoreista edullista asunto-, auto- ja kulutusluottoa sekä lainaa mahdollisessa työtaistelutilanteessa.

Teboil banneri

Teboil edut

Jäsenkorttiedut

Tullivirkamiesliiton jäsenkorttia näyttämällä saat seuraavat edut kaikilta Suomen Teboil-asemilta (ei Teboil Express-automaattiasemilla):

 • bensiinistä 2,1 senttiä/litra
 • dieselöljystä 2,1 senttiä/litra

Lisäksi:

 • 10% alennusta voiteluaineista (10 litran ja sitä pienemmät astiat)
 • 5% alennusta autokemikaaleista
 • 5% alennusta nestekaasusta (pullon täyttö)
 • 5% alennusta autonpesuista

Jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. American Express ja Diners Club eivät käy maksuvälineinä jäsenkorttia käytettäessä.

Jäsenkorttiedut Teboilin sivuilla teboil.fi/liitto/jasenkorttiedut

Maksuaikakorttiedut

Oy Teboil Ab tarjoaa Teboil Maksuaikakortilla noin kuukauden korottoman maksuajan ja seuraavat erityisalennukset:

 • 2,2 snt/litra alennusta bensiinistä
 • 2,2 snt/litra alennusta dieselistä
 • 10% alennusta voiteluaineista (10 litran ja sitä pienemmät astiat)
 • 5% alennusta nestekaasusta (pullon täyttö)
 • Huom! Kortti ei käy Teboil Express -asemilla!

Lisäksi kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja.

Maksukorttihakemus löytyy Teboilin nettisivulta teboil.fi/liitto/maksuaikakorttiedut. Liiton neuvottelemat edut saadaksesi kirjoita hakemuksen kohtaan "Muut lisätiedot" liiton nimi Tullivirkamiesliitto ry.

 

Viking Linen risteilytVikingline logo

 Yhtiö tarjoaa liiton jäsenille jatkuvasti edullisia risteilyjä Tukholmaan ja Tallinnaan. Arvokuponkeja voit tulostaa Vikinglinen sivuilta tai pyytää sihteeri Liisa Kangassalolta liisa.kangassalo@tulli.fi  Viking Linen nettisivuilta www.vikingline.fi löytyy myös muita edullisia ja välillä superhalpoja äkkilähtötarjouksia.

Tiedotus

Liitto tiedottaa ajankohtaisista asioista sähköisillä tiedotteilla, jotka tiedotusyhdyshenkilöt jakavat jäsenille. Liitolla on kotisivut osoitteessa www.tvml.fi

Liiton luottamustehtävissä toimiville sekä tiedotusyhdyshenkilöille toimitetaan myös keskusjärjestön lehtiä ja tiedotteita, joita kierrätetään mahdollisuuksien mukaan jäsenistön keskuudessa.

Akavan www.akava.fi  ja Jukon www.juko.fi internet-sivuilla on tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista keskusjärjestötasolla.