Lomapaikkavaraukset ja Roban remontit - Tiedote 3/2016

Lomapaikkavastaava on vaihtunut

Liiton lomapaikkavastaavana on aloittanut Tuula Paavilainen. Kaikki lomapaikkoja koskevat tiedustelut ja varauspyynnöt tulee lähettää sähköpostilla lomattvml@gmail.com

Myös numeroon 050 548 4078 voit lähettää tekstiviestejä ja poikkeustapauksissa soittaa (iltaisin). Varauksia hoidetaan pääasiassa virka-ajan ulkopuolella ja mikäli et saa vastausta viestiisi 24 tunnin kuluessa, lähetä viestisi uudelleen. Noudata varausohjeita, tiedote 1/2016, 15.1.2016!

Tehtävän vaihto vie oman aikansa, joten kärsivällisyyttä arvoisat jäsenet!

Huom! Roballe ei oteta varauksia helmi-elokuussa 2016 remonttien vuoksi!

Nettikalentereissa bugi

Liiton sivuilla olevassa kalenteriohjelmassa oli bugi, jonka vuoksi kaikki varatut ajankohdat eivät tallentuneet. Siksi nyt vapaalta näyttävä päivä voikin olla jo varattu. Bugi on korjattu, mutta kestää hetken, ennen kuin kalenterit saadaan ajan tasalle.

Roban putkiremontti, varauksien peruuttaminen

Taloyhtiön putkiremontti alkaa jo 8.2.2016. Se käytännössä estää liiton huoneiston käytön helmi-elokuussa, koska rappuun on liitolla vain yksi nimetty kulkuoikeus. Sisäpiha on kokonaan rakennustyömaana. Jo tehdyt helmi-elokuun varaukset joudutaan peruuttamaan! Huom! Ei koske varauksia 1.-7.2.

Pahoittelemme tilannetta, mutta syksyllä on käytössä entistä ehompi huoneisto!

Sitä kannattaa odottaa!

Lisätietoja puheenjohtaja Kari Lehtinen kari.lehtinen@tulli.fi tai gsm 040 332 2248